Den som väntar...

på något gott, väntar aldrig för länge ;) Lita på mig mandis, denna godsaken är värd att vänta lite på. Snart kommer den synas i en ruta framför dig, och då kan du tala ut om din innersta längtan och dina innersta tankar och känslor. Jag förstår att det är en jobbig väntan, men håll ut. Snart ska du få leva ut alla dina innersta fantasier med en ungkarl i sina bästa år. Inga mer gubbar för dig mandisgirl, så var inte orolig!

Denna längtan är högst upp på önskelistan har vi (jag ;D )nu kommit fram till. När denna underbaring klev in i ditt liv, så gled en annan söting ner ett steg på listan. Denna längtan gjorde så stort intryck på dig, och det blir svårt för någon annan att ta över den platsen. Och tredje platsen? Vem har kammat hem den? ;) Troligtvis är det Mr.Mjukglass ;) En riktig goding det med, med vissa förmåner till dig. Men det är väl inte bara det som räknas?

Nej, nu är det dina känslor och din inre längtan som styr. Jag vet att du känner ett nytt pirr du aldrig känt förut, bara du drömmer dig bort. För man vill ju kunna luta sig på räcket, titta ut över  omgivningen och drönmma sig bort, som Jan skulle sagt. En annan i dina drömmar!

Och Mandis, det är ingen som sagt att du inte får ha roligt medans du väntar. Ta vara på den tiden som är nu, och uttnyttja att du ännu inte blivit bortlovad. För snart är denna tiden slut. Tills dess, upptäck männen och deras innehåll! ;)

PussarKyssar&Smek / Din Larsson


Stönarn....

Helgen spenderades ute i södra skärgården, riktigt mys var det! Lilla Anna fyllde 18 och det skulle såklart firas! Så på lördagen fjäskade Amandorna och Porralex till sig skjuts med Moffas båt ut till Asperö. Väl på Asperö Var det dags att börja grilla och fixa sallad, det gick grymt tills Lassson skärde morötterna i skovor istället för stavar, Flasharn dampa loss på Stackars Lassson. Men det glömdes snabbt bort när det kom höga ljud från andra sidan av köket, en okänd blond tjej hade börjat vålföra sig på en stackars pojke. Höga stön från henne och små pip från den stackars pojken. De valde att lämna kärleksparet ifred för att äta sitt Kött. Ja, de hade faktiskt valt kött denna dagen istället för korv. Men det klarade sig iaf, för Ferdinand hade såklart tagit med sig sina nötter och ville mer än gärna dela med sig! Kvällen flöt på bra och de fyra vännerna tog sig ut på en okänd promenad, som kommer hållas rätt hemligt. När de återvände till festen hade Stönarn och pojken avancerat ut till altanen. Efter en hel del kommentarer tvingades de istället in till ett eget rum. Slutligen var det dags att ta sista färjan hem till Flascharn, på vägen möter de två Amandorna en viss Teo. Teo överröstes med fina komplimanger av Amandorna i stil med: "Åh du ser inte ut att vara en dag över 25!" "Du låter precis som Tony Irving", trots att gubben var 45+ och finne. Iallafall så bestämdes det att Teo skulle baka bullar, och bjuda på kaffe och sex på Tisdag! Och Frugan var också på!  Väl hemma blev det mys fika och sedan en trevlig natt. Snipp Snapp Snut, så var den finfina sagan slut! Puss på er darlings <3 <3 <3 <3



Sommar å sol <3

Nu kommer de sommarhits också ;) Vad skulle du göra utan mig? <3<3<3<3<3<33333

Spellista kommer snart... ;O Puss på er!

Var redo Flasharn..

För snart kommer Lassssons Godingar Volume.3 ut. Denna gång med lite Indisk touch! Only for you!

Nu blir de Korv <3



Trevligt med lite saftig korv en tisdagskväll som denna. De flesta känner nog till att vi hyser stor kärlek till smakrika och trevliga sak! Men en bild säger ju mer än tusen ord



Tänk va kul man kan ha..

"åh vad jag gjorde matteplugget mkt roligare nu

*jag tog ett nytt å frächst block inhandlat utav din mamma! :D"



HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! Och jag kallas lättroad? Vad är då Flasharn?


Risker och Chanser....



Klart man måste ta Rolands råd och alltid ha med sig en filt ut i bergen om chansen finns, precis som att man måste ta Solstrålens råd om att alltid ha med sig kondom för "Risken" finns ju alltid. Synd att du ser det som en risk Solstrålen ;/ Vi ser det snarare som en fin chans!
Iallafall så fick tydligen inte annas säng uttnyttjas på lilla annas fest, så Flasharn fick genast idéer om att uttnyttja öarnas naturområden. Fint gumman ;) Glöm nu inte filt och gummi!

Matchmaking ;D

SÅ vad händer nu i Amandornas liv tänker ni! Det ska vi allt berätta!

För det första så har vi börjat med en grej som e helt ny för oss Amandor, nämligen Godisförbud. Jag ni hörde rätt. Ettan kör hårt och ska klara ett år ( trorhon har nått fel där uppe xD) men lasssson tar de lite lugnare å börjar me två månader ;D De ska nog gå fint! Vi klarar oss bra på Glass och KORV <3 mm mm mh!

Och för er som inte vet de så är jag nu Personlig Matchmaker åt min lilla Mandisgirl <3 Har fixat en del killar, men tyvärr är lilla mandis lite kräsen. Iallafall om jag får som jag vill så kommer hon falla för Mr. Drömprins No.1 . Han är the one and only för dig, lovar!

Och ja, valborg var riktigt trevigt! En seg cortége, förfest hos lilla Porralex innan de bar av till en fest i Hagen. Mycket mys för båda oss amandooor ;) Amanda är dock lite orolig för att hon blivit "den jobbiga kompisen", men gumman de har du inte ;) Lyssna bara på mina råd så ska allt gå fint!


Och vad händer just nu? Jag är RASTLÖS och UTTRÅKAD och madisgirl ska ut å flasha stavarna me mammsen lilla <3 Gullegullegööll <3 Vem ska roa mig dåå? Ha en trevlig kväll älsklingar <3 Vi hörs sen! Pusselipussen! <3<3<3


 


 


RSS 2.0