För vi ska tågluffa! ;D <3


Käraste Flasharn, jag har hittat det perfekta tältet! Visst det tål bara 1000mm vatten och det väger 2,8kg. Men vi är biffar och vi ska klara detta! Man måste ju ta lite risker i livet! Så låt oss köpa Sverigetältet och schteka runt med våra coola orangea ryggsäckar i Europa!  / Din Larsson!


Videoblogg ;O

Amandornas första videoinlägg - Titta och njut ;D <3



Dubbeldejt...<3

Ikväll kära läsare är det äntligen dags för amandorna att ha dubbedejt. Då ska Mandisgirl få träffa sin drömprins för tredje gången. Denna gången tror vi att Larssons matchmaking verkligen har lyckats ;)

Iallafall så ska de små pojkarna laga middagen, och vi tjejor står för efterrätten ;) Så kära läsare, har ni något bra förslag på en efterrätt som Flashans dejt kommer falla för? ;) Vi vill ju köra en favorit i repris eftersom Larrsons man föll för hennes paj ;)
Kyssar och smek / Amanda^2

The One And Only For Mandisgirl <3

Amandorna är lika duktiga som vanligt och bygger sin egna lilla fabrik i ett "sims"-liknandespel. Möblerna är utbytta mot Maskiner, och Simsgubbarna är utbytta mot Robotar ;) Just how we like it!

- Mandisgirl, tycker du vi ska satsa på en ny såg?
- Klart vi ska Larsssson, det är ett grymt kap!
- Jajjemän, nästan lika grymt kap som din framtida man Mr.Drömprinsen ;)


Har vi berättat...

att amandorna ska börja skriva egna låtar förresten? För det ska dem! Å när kom de fram till detta?

Jo, det hela började en torsdagsmorgon när lilla larsson låg och sov, eftersom de små flickorna var lediga från skolan. Plötsligt ringer hennes schtekiga mobil och hon vaknar med ett ryck, men blir så klart glad när det är mandisgirl som ringer och inte väckarklockan! Mandisgirl låter ivrig i telefonen och känner inte alls för att åka hem till sin ö. En halvtimma senare står hon utanför Larssons dörr i IronCrime och Larsson välkommnar den lilla flickan med öppna armar. Amandorna delar ju på allt, tillåmed sina hem.
Mandisgirl är helt speedad och föeslår att amandorna åker på utflykt. Inte bangar Lasson det, vad ska man med killar till när man kan åka på utflykt med Mandisgirl? Tvåtimmar, lite smink och lite frukost senare sitter de två flickorna på ett tåg mot Strömstad. Dem är entusiastiska och pratar högt om denna spännande och sponatan utflykt, och två tjejer brevid ungår inte att höra detta, utan kommenterar samtalet. "Ni vet väl att det tar minst tre timmar till strömstad?" Amandorna blir chokade och undrar vad de ska ta sig till, i panikens tid hoppar de av i Uddevalla. En öde tågstation och lite fyllegubbar är vad de möts av, "vad fan gör vi här?" är det första som slår deras små hövven. De vandrar genom staden och lyckas inte hitta centrum, men däremot hittar de en statoil som säljer fruktansvärt snygga solglasögon. Tjejerna slår självklart till. Mandisgirl ser numera ut som en blandning mellan Anastasia och Ozzy. De får även en vägbeskrivning till centrum på köpet. Vägen dit är lång, men de får en gnista hopp när de passerar ett Sportlife <3 och ser en Lidlskylt. Inte långt kvar nu...

Väl framme i centrum storhandlar flickorna på Willys. Det köper allt det nödvändigaste, dvs: Storpack med köttbullar, storpack med batterier och en picknick-filt. De hittar en trevlig brygga och slår sig ned för en romantisk middag. Mätta och belåtna ger de sig iväg för att se vad uddevalla har för utbud av killar till mandisgirl. Larsson som är hennes personliga matchmaker är inte alls nöjd över detta utbud, så flickorna beger sig hem mot Götet igen.





Hemma i götet blir de en snabbis med Båden till Styrsö för en liten powernap på 5 minuter, å sedan vidare till IronCrime för fika. Och nu till det viktiga....Påväg till Ironcrime tar de en viss buss från kungsten. Mandisgirl som är helt speedad efter dagesn utflykt, flashar båda sina busskort för chauffören och förklarar för honom att det är viktigt att stämpla båda för att höja statistiken! Längst bak i bussen brister flickorna ut i sång efter sång efter sång efter sång....Inte visste de att de hade sådan talang. De bästämmer sig då för att börja skriva egna låtar, varför har de inte tänkt på detta tidigare?

Är ni inte nyfikna små barn? ;D Kyssar och smek, Sätt igång och lek / Amanda^2

lilla hjärtat jag tänder på dig med <3

Nu är det skönsång i telefon med mandisgirl!

Vad händer annars? Jo idag tog mandisgirls ragg i trean studenten, och hon önskade dem ett fortsatt bra liv med glädje! Bra att du går vidare gumman! Den nakne spanjoren ville såklart ha oss på studenskiva, och inte bangade vi det inte! Nejnej.. Vi leta som galna efter en vacker picknickorg till vär älskling att fylla med trevliga saker ;) hehehe. Och presenten blev uppskattad ska ni veta ;)

Snart blir det dubbeldejt för Amandorna. Nästa fredag är bokad, Mandisgirl ska då får träffa sin drömprins. Bara en vecka kvar att gå och längta, sen behöver hon inte lida mer. Det har varit några riktigt jobbiga dagar för henne, då hon tillbringat dagar till att dagdrömma om honom. Och nätter till att fantisera om honom.

Larsson tog idag över rollen som flasharen, då hon flitigt flashade trosorna hela dagen lång! Men man blir ju som man umgås! puss på er gullungar!<3<3<3


RSS 2.0